Time to
become
awesome


Strategie – (online) communicatie – websites – productie – ontwerp

Wie zijn we

Wij zijn een full service bureau. Wij zorgen voor een sparkle in strategie, communicatie, productie en design. Wij geloven dat als je vanuit visie werkt, het niet uitmaakt hoe groot of klein de opdrachtgever is of in welke sector die zich bevindt. Wij hebben dan ook klanten in verschillende marktsegmenten en dat is wat wij zo leuk vinden aan ons werk.

Wij willen graag: verrassen, onderscheiden, verleiden en samen met jou, jouw markt veroveren. Optimale communicatie dus, visie die vertaald is in digitale, of tastbare communicatie uitingen.

Dix in de mix

Communicatie

Goede communicatie hangt aan heel wat draadjes samen. De kapstok is een goed plan, waar willen we naar toe, wie willen we bereiken en wat zetten we in. Vanuit daar kunnen we plannen ontwikkelen, merken bouwen en communicatie pas echt succesvol maken. Wij zijn prima sparring partners of jouw mobiele marketingafdeling. We denken graag mee en zetten je op het juiste spoor.

Campagne

Heb jij een product, boodschap of evenement dat echt naar buiten moet? Of wil je verandering brengen in jouw merkimago of bestaande boodschap? Wij denken graag met je mee in creatieve oplossingen.

Branding

Voor jezelf beginnen dat doe je als het goed is maar één keer in je leven. We nemen je mee op ontdekkingstocht door jouw eigen bedrijf, helpen, coachen en zorgen ervoor dat jij de perfecte ambassadeur bent van jouw organisatie.

Websites & Webshops

Online zichtbaarheid is van groot belang in deze tijd. Ben jij vindbaar? en communiceert jouw website wel met jouw doelen en visie?

Droom jij om online te verkopen? Kun je jouw diensten of producten online verkopen in een webshop? Dix Design kan je heel snel helpen dit te realiseren met content, het vullen van je website, de fotografie, het betaalsysteem en natuurlijk de technische realisatie. Zo ben je binnen een paar dagen online open! 

Social media

Tegenwoordig is online verkopen meer dan alleen een website. Door klanten op meerdere kanalen te bedienen (Facebook, Instagram en Linkedin bijvoorbeeld) krijg je een betere conversie. Dix Design kan helpen in het maken van planning, opzetten van een marketing plan en de vormgeving van content. Wat ons anders maakt? Wij denken graag mee in concepten. Zo wordt online communicatie meer dan alleen een contentkalender vullen.

Onze klanten

Wij geloven dat als je vanuit visie vormgeeft, het niet uitmaakt hoe groot, klein of in welke sector de opdrachtgever zich bevindt. Wij hebben dan ook klanten in verschillende marktsegmenten en dat is wat wij zo leuk vinden aan ons werk. Wij bouwen dan ook graag aan langdurige samenwerkingen!

@dix_design

Volg ons op Instagram

contact

Bezoekadres:
Europakade 2A
6916 BG Tolkamer

DIX DESIGN - Communicatie & Design