Onze klanten

Wij geloven dat als je vanuit visie vormgeeft, het niet uitmaakt hoe groot, klein of in welke sector de opdrachtgever zich bevindt. Wij hebben dan ook klanten in verschillende marktsegmenten en dat is wat wij zo leuk vinden aan ons werk. Wij bouwen dan ook graag aan langdurige samenwerkingen!

Dit is wat klanten over ons zeggen!


Waarom zou je in godsnaam Tessa Dix als vormgeefster inhuren? Nou, daarvoor zijn heel wat redenen te bedenken. Ze maakt mooie heldere en moderne logo's en pagina's (ik heb het nu over haar werk voor de boeken De Nije Weg en Grote Werken). Ze werkt snel, communiceert uitstekend en is gewoon een leuk mens. En ook dat is heel belangrijk. Het eindresultaat van haar werk is om door een ringetje te halen.

Peter Deurloo | Auteur De Nije Weg 1 & 2, Grote Werken | Journalist Gelderlander


We vonden dat onze onderzoeksschool toe was aan een nieuwe uitstraling, die wel herkenbaar moest blijven voor onze gemeenschap. Tessa heeft onze huisstijl met veel enthousiasme en creativiteit onder handen genomen. Haar goede ideeën en vakkundigheid hebben tot een erg mooi resultaat geleid, waar we hopelijk nog lang mee uit de voeten kunnen. Bovendien hebben we de samenwerking als erg prettig ervaren!

Corine van den Eijnden MA | Office Manager | N.W. Posthumus Institute


Zeg je DixDesign dan zeg je Tessa Dix!
Een vormgever die met de klant meedenkt  en aan een half woord genoeg heeft. Tessa is een vormgever die oog heeft voor de klant en de boodschap op de juiste wijze vorm geeft en daardoor mooie resultaten boekt. Wij hebben erg fijn samengewerkt met Tessa en hebben veel positieve reacties gehad op het jubileum magazine 10 jaar Expert Beuningen, wat zij als DixDesign heeft vorm gegeven. Enkele reacties die wij op het magazine kregen: vernieuwend, uitnodigend, dicht bij de klant, de omslag maakt nieuwsgierig.

- Paul & Ludy van Lin, Expert Beuningen


Tessa bevelen wij van harte aan vanwege haar grote vakkundigheid en prettige persoonlijkheid.
Ze ontwerpt vanuit een heldere visie, denkt actief mee in de volle breedte en is erg flexibel.
Kortom, de afgelopen jaren hebben wij met veel plezier samengewerkt met DixDesign
en hebben vertrouwen in een succesvolle voortzetting in de komende jaren.

- Michiel Westra & Ivo van Dinteren, Michiel + Ivo


'Dix Design is mijn zakenpartner voor al mijn vormgevingswerk. Prettige communicatie en eigen ideeën zorgen dat mijn projecten altijd fris en professioneel voor de dag komen.'

- Mattijs Joosten, eigenaar Braincoat training & consulting


DixDesign is Tessa ...een vormgever die met de klant meedenkt. Inzicht heeft in communicatie, vorm , kleur en zeker belangrijk aangenaam en constructief is om mee samen te werken. Positieve kijk op zaken, maar ook kritisch opbouwend op een geheel eigen wijze, die samenwerken bevordert en mede daardoor mooie resultaten boekt. Een ondernemende vormgever met oog voor de klant.

- Yvonne van der Bend, directeur BusinessMedia4all