Duidelijk. Van NU. Doen.

Your brand is what other people say about you when your not in the room

Creativity is intelligence
having fun

Onze Visie

Wij geloven dat als je vanuit visie vormgeeft, het niet uitmaakt hoe groot, klein of in welke sector de opdrachtgever zich bevindt. Wij hebben dan ook klanten in verschillende marktsegmenten en dat is wat wij zo leuk vinden aan ons werk. Wij bouwen dan ook graag aan langdurige samenwerkingen!

Wij willen graag verrassen, onderscheiden, verleiden en samen met jou, jouw markt veroveren!

 

Onze Passie

Onze passie is vormgeving, onze visie, méér dan mooie plaatjes maken, passende effectieve communicatie, die er ook nog eens goed uit ziet! Inmiddels zijn wij kenners op het gebied van het ontwerpen en produceren van allerlei magazines, tabloids en boeken. Hebben wij tal van brands en dromen vormgegeven en voeren deze visie cross-mediaal door. Wij maken ruimte in onze agenda voor non-profit klussen en houden ons scherp door onze persoonlijke doelen vorm te geven.

Tessa Massop-Dix

Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik bezig ben met creativiteit. Tekenen, knustelen (jep je was goed de sjaak als ik jouw lootje trok met Sinterklaas) en eigenlijk is dat niet anders geworden. Dagelijks denk ik in concepten, nieuwe plannen, vorm en beeld. Het is onderdeel van mijn leven. Ik hou er van om dromen een gezicht te geven, om bedrijven vorm te geven. Analytisch te kijken naar wat communicatie nu eigenlijk te weeg brengt, bij te schaven en op te pakken. Ik denk dat ik dat van mijn vader heb (Dr. in de wiskunde), ik kan de linker en rechterhelft van mijn hersenen best goed samen inzetten 🙂 Wil je een keer sparren? Neem gerust contact met me op 06 48018757 of tessa@dixdesign.nl

Samenwerking met:

@dix_design

Volg ons op Instagram

contact

Bezoekadres:
Europakade 2A
6916 BG Tolkamer

DIX DESIGN - Communicatie & Design