Worstel jij
met Social Media?

Online zichtbaar, juist nu!

We leven in een bijzondere tijd. Ondernemers moeten extra creatief om te kunnen blijven verkopen. Wil jij beginnen met online te gaan verkopen, misschien via social media of een eigen webshop? Zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet waar je moet beginnen. Sparren kan altijd! Wij helpen je graag en snel op weg!

Jouw social media struggle

Wil het nog niet echt lukken met jou en social media? En dat terwijl iedereen roept dat jouw bedrijf pas echt gaat lopen als je actief wat doet op social media? Ben je de hele week aan het ploeteren, zuchten en steunen om nieuwe content te bedenken? Maar is het nooit zo goed als dat van jouw concurrent. En dan heb je een goed idee, hoe geef je dat dan vorm of erger nog na dagen denken en jouw AHA moment, krijgt jouw bericht geen likes, geen extra klanten en geen reacties….En dat terwijl je gewoon wilt doen waar je goed in bent (en al druk genoeg mee bent), ondernemen!

Géén wondermiddel

Wees gerust, social media is geen wonder middel.  Neh…het is hard werken en het is veel meer dan 1 druk op de knop en de klanten stromen binnen (jammer eigenlijk he :-). Maar zie het zo: social media is een perfect extra kanaal om een band op te bouwen met jouw doelgroep, om te laten zien waar JIJ goed in bent. Je laat jouw klanten jouw merk echt beleven. Om jouw potentiële klanten te bereiken heb je wel een strategie nodig en om te starten één doel waar je naar toe werkt. Ow en…..een lange adem, uitdagende ideeën en super content!


Waar kunnen we jou mee helpen?

* Omdat ieder bedrijf anders is maken wij natuurlijk graag een offerte op maat.

@dix_design

Volg ons op Instagram

contact

Bezoekadres:
Europakade 2A
6916 BG Tolkamer

DIX DESIGN - Communicatie & Design