CREATIEVE KRACHTPATSER GEZOCHT

grafisch vormgever//mediavormgever // 16 tot 20 uur

Do you wanna become Awesome?

Wil jij als creatieve krachtpatser werken in een ambitieus, klein, gezellig en creatief team?

Bij ons draait alles om het leveren van visueel verrassende ervaringen die een blijvende indruk achterlaten. We zoeken een grafisch media talent dat de kunst van het vertellen van verhalen beheerst en in staat is om een boodschap om te zetten in visuele meesterwerken, op zowel social platvormen als het maken van huisstijlen, boeken, illustraties, foto’s en nog veel meer. Het kan allemaal bij ons.

Je hebt een scherp oog voor detail en een actueel gevoel voor stijl, bent bekwaam in het gebruik van diverse ontwerptools en software, en je hebt een kennis van de nieuwste trends en technieken op het gebied van grafisch ontwerp, of je wil ze graag leren.

Je bent uiteraard een teamspeler die goed kan communiceren en samenwerken met andere creatieve geesten, maar je kunt je ook op eigen houtje makkelijk redden.

Dus als jij een passie hebt voor grafisch ontwerp en klaar bent om je stempel te drukken op onze wereld van visuele communicatie, dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer vandaag nog en laat ons zien waarom jij de creatieve krachtpatser bent waar we naar op zoek zijn. Samen kunnen we onze klanten blij maken met onze passie!

We zijn benieuwd naar wie je bent en waarom je dit vak hebt gekozen en bespreken dat graag bij ons op kantoor. Als je je CV en portfolio bij je sollicitatie meestuurt hebben we alvast een (goed) beeld van je.

Stuur je mail naar tessa@dixdesign.nl of bel/app met 06 48018757

@dix_design

Volg ons op Instagram

contact

Bezoekadres:
Europakade 2A
6916 BG Tolkamer

DIX DESIGN - Communicatie & Design