Onze visie

Wij geloven in het volgen van je passie, dromen en visie.

Onze passie is vormgeving, onze visie, méér dan mooie plaatjes maken, passende effectieve communicatie, die er ook nog eens goed uit ziet! Wij hebben wij tal van visies en dromen vormgegeven en voeren deze visie cross-mediaal door. Wij maken ruimte in onze agenda voor non-profit klussen en houden ons scherp door onze persoonlijke doelen vorm te geven.

Branding & Strategie

Voor jezelf beginnen dat doe je als het goed is maar één keer in je leven. Weet jij eigenlijk wat jou ook ECHT onderscheid van jouw concurrent? Waar ben je nu echt goed in? Al even bezig met starten, maar kom je niet tot echt resultaat. Zie je door de bomen het bos niet meer? Je weet ongeveer wel wat je wilt qua uitstraling, maar hoe krijg je dat overgebracht op een vormgever? We nemen je mee op ontdekkingstocht door jouw eigen bedrijf, helpen, coachen en zorgen ervoor dat jij de perfecte ambassadeur bent van jouw organisatie.

Wij hebben speciale modules voor een ultieme brandboost. Klik hier >

Design

Wij geven vorm en dat is een ruim begrip, je kunt het zo gek niet bedenken…van lampenkappen tot winkelinrichting, van logo tot Prezi-Presentaties en alles daar tussen in. Wij geven alles vorm dat met jouw identiteit te maken heeft. Wij zijn goede meedenkers en zoeken graag met je mee naar de perfecte oplossingen. Naar buiten wil je als bedrijf jouw brand uitstralen, of het nu je bedrukte lampenkap is of je Prezi-Presentatie, jouw stijl is jouw visitekaartje.

Dus ben je op zoek naar een lampenkap 🙂 neem dan gerust contact op.

Logo & Identiteit

Weet jij waar jij ECHT goed in bent? En welke kernwaarden je kunt gaan inzetten voor jouw online en offline communicatie? Een merkformule is onmisbaar voor succes! DixDesign kijkt graag met je wat mogelijk is om jouw visie te vertalen naar passende communicatie. Dit doen we heel praktisch en gestructureerd. Wij gaan eerst op zoek naar je wensen, doelgroep en doelen en zetten dit concreet om in vormgeving en bouwen vanuit hier verder.

In onze module Find your Brand gaan we samen aan de slag om jouw identiteit te bepalen. Klik hier >

 

Websites

Wij zijn in de basis vormgevers en kijken met de ogen van een vormgever naar online communicatie. Daardoor worden onze websites onderscheidend en verfrissend. We vullen ons creatieve talent aan met goede developers. Doordat we in een toegankelijk ContentManagementSysteem (CMS), WordPress, bouwen kun je zelf jouw content plaatsen. Dat werkt wel zo lekker. Zo hou je jouw site vernieuwend en up-to-date. Jouw website zal dan ook dat frisse jasje krijgen, passend bij deze tijd maar vooral jullie doelgroep. Net even anders dan anderen. Dat is waar we sterk in zijn en mee kunnen verrassen, onderscheiden en verleiden.

Webshops

Droom jij om online te verkopen? Kun je jouw diensten of producten online verkopen in een webshop? Wij kunnen je heel snel helpen dit te realiseren met content, het vullen van je website, de fotografie, het betaalsysteem en natuurlijk de technische realisatie. Zo ben je binnen een paar dagen online open! 

We helpen je met het regelen van de betaalmodules, content, vertalingen en geven je uitleg hoe je zelf je webshop bijhoudt. 

Social Media

Wil het nog niet echt lukken met jou en social media? En dat terwijl iedereen roept dat jouw bedrijf pas echt gaat lopen als je actief wat doet op social media? Ben je de hele week aan het ploeteren, zuchten en steunen om nieuwe content te bedenken? Maar is het nooit zo goed als dat van jouw concurrent. En dan heb je een goed idee, hoe geef je dat dan vorm of erger nog na dagen denken en jouw AHA moment, krijgt jouw bericht geen likes, geen extra klanten en geen reacties….En dat terwijl je gewoon wilt doen waar je goed in bent (en al druk genoeg mee bent), ondernemen!

Social media is onderdeel van jouw (online) communicatie en dus een belangrijke onderdeel van jouw branding. Wij werken met fijne pakketten, zo kies precies wat bij jou past. Lees meer >

Boeken & Magazines

Een van onze specialismes is de vormgeving van magazines en boeken. We hebben er inmiddels tientallen vormgegeven. Ben je op zoek naar een boek met een frisse uitstraling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als wij weten hoe het boek of magazine eruit moet gaan zien, gaan we graag voor je op zoek naar een goede betaalbare drukker voor de productie. In ons bestand zitten veel fotografen, tekstschrijvers en redacteuren die onze visie delen. Wij kunnen deze voor je inzetten mocht je dat willen.

Wij schrikken niet van een korte productietijd. Sterker nog wij houden van krappe deadlines 🙂 Wij maken graag een strakke planning en houden ons daaraan.

Dix Design

Smidstraat 17
6915 AJ Lobith

DIX DESIGN – Communicatie & Design