Onze visie

Wij geloven in het volgen van je passie, dromen en visie.

Onze passie is vormgeving, onze visie, méér dan mooie plaatjes maken, passende effectieve communicatie, die er ook nog eens goed uit ziet! Wij hebben wij tal van visies en dromen vormgegeven en voeren deze visie cross-mediaal door. Wij maken ruimte in onze agenda voor non-profit klussen en houden ons scherp door onze persoonlijke doelen vorm te geven.

Branding & Strategie

Goed luisteren naar de opdrachtgever, de juiste vragen stellen, onderzoek doen en dan de punten met elkaar verbinden. Het is voor ons een creatieve puzzel en een geweldig toffe uitdaging om een ontwerp neer te leggen dat klopt, dat verkoopt en verrast! Als de puzzelstukjes op zijn plek liggen en wij nog eens goed kijken naar het concept en op de verzend knop drukken dan maakt ons hart een sprongetje, want hoe fijn is dat je mag werken met mensen die bezig zijn met mooie nieuwe plannen, die enthousiast zijn met hun onderneming en je hun verhaal mag vertalen in ontwerp!

 

Design

Wij geven vorm en dat is een ruim begrip, je kunt het zo gek niet bedenken…van lampenkappen tot winkelinrichting, van logo tot Prezi-Presentaties en alles daar tussen in. Wij geven alles vorm dat met jouw identiteit te maken heeft. Een goede corporate identiteit heeft veel te maken met uniformiteit. Naar buiten wil je als bedrijf hetzelfde uitstralen, of het nu je bedrukte lampenkap is of je Prezi-Presentatie, jouw stijl is jouw visitekaartje.

Dus ben je op zoek naar een lampenkap 🙂 neem dan gerust contact op.

Logo & Identiteit

Ben je net begonnen met je bedrijf? of eindelijk wel eens toe aan een identiteit die past bij waar je voor staat? DixDesign kijkt graag met je wat mogelijk is om jouw visie te vertalen naar passende communicatie. Dit doen we heel praktisch en gestructureerd. Wij gaan eerst op zoek naar je wensen, doelgroep en doelen en zetten dit concreet om in vormgeving en bouwen vanuit hier verder.

Wij willen graag verrassen, onderscheiden, verleiden en samen met jou, jouw markt veroveren!

Websites

Wij zijn in de basis vormgevers en kijken met de ogen van een vormgever naar online communicatie. Daardoor worden onze websites onderscheidend en verfrissend. We vullen ons creatieve talent aan met goede technische mensen. Doordat we in een toegankelijk ContentManagementSysteem (CMS), WordPress, bouwen kun je zelf jouw content plaatsen. Dat werkt wel zo lekker. Zo hou je jouw site vernieuwend en up-to-date. Jouw website zal dan ook dat frisse jasje krijgen, passend bij deze tijd maar vooral jullie doelgroep. Net even anders dan anderen. Dat is waar we sterk in zijn en mee kunnen verrassen, onderscheiden en verleiden.

Webshops

Droom jij om online te verkopen? Kun je jouw diensten of producten online verkopen in een webshop? Wij kunnen je heel snel helpen dit te realiseren met content, het vullen van je website, de fotografie, het betaalsysteem en natuurlijk de technische realisatie. Zo ben je binnen een paar dagen online open! 

We helpen je met het regelen van de betaalmodules, content, vertalingen en geven je uitleg hoe je zelf je webshop bijhoudt. 

Boeken & Magazines

Een van onze specialismes is de vormgeving van magazines en boeken. We hebben er inmiddels tientallen vormgegeven. Ben je op zoek naar een boek met een frisse uitstraling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als wij weten hoe het boek of magazine eruit moet gaan zien, gaan we graag voor je op zoek naar een goede betaalbare drukker voor de productie. In ons bestand zitten veel fotografen, tekstschrijvers en redacteuren die onze visie delen. Wij kunnen deze voor je inzetten mocht je dat willen.

Wij schrikken niet van een korte productietijd. Sterker nog wij houden van krappe deadlines 🙂 Wij maken graag een strakke planning en houden ons daaraan.

Social Media

In deze tijd is communiceren via social media een geweldige tool om zichtbaar te zijn. Wij geven advies, zetten uw pagina op, maken pakkende teksten en beelden die u in kunt zetten om uw campagne, product te promoten. Wij zien social media als een tool om jouw communicatie crossmediaal in te zetten. Een onderdeel van je totaal-pakket.

Dix Design

Smidstraat 17
6915 AJ Lobith

DIX DESIGN – Communicatie & Design