time to become awesome

Creativity is
intelligence having fun

Onze Visie

Wij geloven dat als je vanuit visie vormgeeft, het niet uitmaakt hoe groot, klein of in welke sector de opdrachtgever zich bevindt. Wij hebben dan ook klanten in verschillende marktsegmenten en dat is wat wij zo leuk vinden aan ons werk. Wij bouwen dan ook graag aan langdurige samenwerkingen!

Wij willen graag verrassen, onderscheiden, verleiden en samen met jou, jouw markt veroveren!

 

Onze Passie

Onze passie is vormgeving, onze visie, méér dan mooie plaatjes maken, passende effectieve communicatie, die er ook nog eens goed uit ziet! Inmiddels zijn wij kenners op het gebied van het ontwerpen en produceren van allerlei magazines, tabloids en boeken. Hebben wij tal van brands en dromen vormgegeven en voeren deze visie cross-mediaal door. Wij maken ruimte in onze agenda voor non-profit klussen en houden ons scherp door onze persoonlijke doelen vorm te geven.

Tessa Massop

Communicatie advies | creatieve concepten

Dagelijks denk ik in concepten, nieuwe plannen, vorm en beeld. Het is onderdeel van mijn leven. Ik hou er van om dromen een gezicht te geven, om bedrijven vorm te geven. Analytisch te kijken naar wat communicatie nu eigenlijk te weeg brengt, bij te schaven en op te pakken.

Gertjan Massop

Creatieve concepten | sparringpartner

Het leukste aan wat wij doen is dat we onze ideeën gaandeweg zien groeien en zien uitgroeien naar supertoffe eindresultaten waar zowel de opdrachtgever als wijzelf supertrots op zijn. Plannen omzetten in creatieve concepten die ook nog eens effecties zijn!

Maartje Willemsen

contencreator

Content maken is het leukste dat er is en kan al mijn creativiteit erin kwijt. Hoe origineler, hoe beter! Niks is te gek 🙂

Jones van Zwam

vormgeving | websites | content

Bij DixDesign kan ik leren, groeien en doen wat ik het allerleukste vind: creatief bezig zijn.

@dix_design

Volg ons op Instagram

contact

Einsteinstraat 15 A
6902 PB Zevenaar

DIX DESIGN - Communicatie & Design