Skip to main content

time to become awesome

Creativity is
intelligence having fun

Onze Visie

Wij geloven dat als je vanuit visie vormgeeft, het niet uitmaakt hoe groot, klein of in welke sector de opdrachtgever zich bevindt. Wij hebben dan ook klanten in verschillende marktsegmenten en dat is wat wij zo leuk vinden aan ons werk. Wij bouwen dan ook graag aan langdurige samenwerkingen!

Wij willen graag verrassen, onderscheiden, verleiden en samen met jou, jouw markt veroveren!

 

Onze Passie

Onze passie is vormgeving, onze visie, méér dan mooie plaatjes maken, passende effectieve communicatie, die er ook nog eens goed uit ziet! Inmiddels zijn wij kenners op het gebied van het ontwerpen en produceren van allerlei magazines, tabloids en boeken. Hebben wij tal van brands en dromen vormgegeven en voeren deze visie cross-mediaal door. Wij maken ruimte in onze agenda voor non-profit klussen en houden ons scherp door onze persoonlijke doelen vorm te geven.

Creators of Awesomness

Tessa Massop

Communicatie advies | creatieve concepten
Dagelijks denk ik in concepten, nieuwe plannen, vorm en beeld. Het is onderdeel van mijn leven. Ik hou er van om dromen, groot of klein een gezicht te geven, om bedrijven vorm te geven, een koers uit te zetten. Analytisch te kijken naar wat communicatie nu eigenlijk te weeg brengt, bij te schaven en op te pakken. En organisaties op weg te helpen, naar effectieve communicatie.

Gertjan Massop

Sparringpartner | creatieve concepten
Het leukste aan wat wij doen is dat we onze ideeën gaandeweg zien groeien tot supertoffe eindresultaten waar zowel de opdrachtgever als wijzelf supertrots op zijn. Plannen omzetten in creatieve concepten die ook nog eens effectief zijn!

Djamilla Vierklau

Grafisch designer

Het leukste aan het zijn van een grafisch designer is dat ik iedere dag opnieuw weer lekker creatief mag zijn. Heel vaak maak ik anderen hier ook blij mee, waar ik zelf ook weer heel blij van word!

Isa Massop

Junior Communicatie Adviseur
Het leukste vind ik dat ik bij Dix echt mijn eigen ding mag doen. Van het idee maken tot de uitwerking ervan. En om dan het eindproduct te zien is echt zo ontzettend gaaf! Je kunt je creativiteit er echt helemaal in kwijt.

Jones van Zwam

Junior grafisch designer

Bij DixDesign kan ik leren, groeien en doen wat ik het allerleukste vind: creatief bezig zijn.